Piia Collan Kirjoitan kun on asiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Julkinen salaisuus

Hallitus vaikenee kuin kuolema

Jotkut tärkeät asiat ovat niin vaikeita, että niistä ei uskalleta puhua. Siksi on hyvä, että vaaleja järjestetään, että kuoleman hiljaisuus murtuu. On hienoa , että Paavo Väyrynen teki kansalaisaloitteen eurosta, kuin myös eduskunta-aloitteen asiasta.

Kaikkihan me tiedämme, että euro on Suomen velkaantumisen perussyy, vaikka se valtiovarainministerille on mahdoton myöntää ideologisista ja sopimuksillisista syistä.  Suomi on velkaantunut 10 vuotta, ja valtion velka on kaksinkertaistunut ja  edelleen velkakello raksuttaa ylöspäin.

GCM ja GCR

GCM-Sopimus ja sen pikkuveli GCR-Sopimus on tuotu vaivihkaa esille ja salamyhkäisyys näiden ympärillä on kasvanut. Kun on ryhdytty tonkimaan näitä, on tullut ristiriitaista tietoa ja kysytty, miksi sopimuksia on salaa sovittu?

Tyttö, olet arvokas!

Seksi mielletään monien nuorten naisten ja lapsien (jo 12/13-vuotiaista eteenpäin) maailmassa merkityksettömäksi vastikkeeksi. On liian monia tyttöjä, jotka harrastavat seksiä sitä sen kummemmin ajattelematta tai siitä nauttimatta. He kokevat, että ”antamalla” he huijaavat vastapuolelta palkkion. Päihteitä, tavaroita, suhteen, läheisyyttä jne.  Tämä ilmiö on todellinen ja julkinen salaisuus. Tähän ilmiöön olen törmännyt omassa nuoruudessani, töissäni ja vapaaehtoistyössäni lukuisia ja lukuisia kertoja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä