Piia Collan Kirjoitan kun on asiaa

Toisten läskit, sinun paremmuutesi

Läskien vahtaaminen on perverssiä, silti täysin hyväksyttyä. Tämä kertoo vain ja ainoastaan vahtaajan sielunelämästä ja itsetunnon puutteesta. Jos ei mitään muuta elämässä ole, niin ainakin täydellinen lihas löytyy. Käsivarren ojentajasta tulee elämän tarkoitus. Sitä vaalitaan, paapotaan ja sille annetaan vain parasta.

Työkaverille kerrotaan ja näytetään puoli tuntia, kuinka viime body pumpissa oli tällainen upea kyykky treeni. Osa pyörittelee silmiään, kukaan ei sano, ”Turpa kiinni, mua ei paljoa sun kyykyt kiinnosta, ota pulla ja rauhoitu!” Eli me muut emme päin naamaasi toitota ilkeyksiä sinun elämäntarkoituksestasi ja olemuksestasi. Emme vahtaa raejuusto/ananas ateriaasi ja motkota siitä, paheksuen sen puutteellista kalorimäärää.

Terveysterroristi, läskien poliisi pakenee fraasien taakse. Ikuisten argumenttien, jotka eivät ole argumentteja vaan väitteitä ja mielipiteitä. Niillä oikeutetaan sellainen määrä kunnianloukkauksia, että se on jo naurettavaa. Hän sanoo, ”Tarkoitan vaan sinun parastasi.” Tällä hän oikeuttaa mm. läskivatsasi taputtelun sekä makkaroittesi puristelun. ”Yhteiskunta maksaa läskien terveyslaskut.”  Ilmeisesti jokainen, jonka painoindeksi on muuta, kuin terveysterroristin absoluuttinen totuus, maksaa miljoonia yhteiskunnalle. Sen takia ollaan nyt tässä tilanteessa? Tupakointi on sallittua, kustannukset suuremmat, kuin läskien nivelvaivat. Entä alkoholi?

Lisäksi huomauttaisin, että tutkitusti liikkumattomuus on suurempi riski, kuin lihavuus. On olemassa sellainenkin ihmisryhmä, kuin laiha läski. Sellaista kun halaa, niin se raukka hyllyy enemmän, kuin mikään ihra. Takaan, että liikun keskimäärin 2 tuntia päivässä, joko reippaasti kävellen tai metsässä (kömpelöhkösti) samoillen, lisäksi tähän muu tötöily, kuten haravointi.  Olen myös epänormaalin vahva naiseksi. Se on itse asiassa aika koomista, siitä lisää joskus toiste.

Läskiä parempi ihminen katselee inhon sekaisin tuntein, kuinka läskillä paikat höllyy hänen juostessaan. Itse mietin, että kuka hullu läski edes suostuu juoksemaan. Parempi ihminen kehuu itseään. Yök, onneksi en ole tuollainen, olen terve. Läski on ainakin rohkeasti ulkoisesti oma itsensä. Parempi niin, kuin olla ahdasmielinen sielu, joka tarvitsee ylemmyyden tunnetta ollakseen hyväksytty. Mitä tervettä tällaisessa sielunelämässä on? Sitä paitsi miksi te ”kehoitatte” läskiä lähtemään hölkälle, kun tiedätte että se ei ole ylipainoisella hyväksi nivelille? Kävelemään ja uimaan lihavaa pitäisi kannustaa.

En missään tapauksessa kiistä sitä, että lihavuus ei ole tervettä. Haluaisin vain huomauttaa, että ei tarvitse olla paskapää ja ilkeä läskeille. Varsinkaan siellä mielipidepalstoilla ja kommenttiketjuissa. Puhukaa asiallisesti tai olkaa pikkusieluisia idiootteja. Jokainen lihava ihminen tietää olevansa lihava, minäkin tiedän olevani lihava.  Ei tarvitse tulla toitottamaan itsestäänselvyyksiä ja korostamaan omaa ”paremmuuttaan” Kai te nyt tajuatte miten tyhmiksi itsenne teette. Suurin osa kaikenkokoisista ihmisistä pitää käytöstänne naurettavana. Hitostako te tiedätte mitä syömishäiriötä tai traumaa niiden läskien takana on, voi olla jotain minkä vuoksi te tappaisitte itsenne, kun ette kestä. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. 

Jos haluat olla aidosti parempi ihminen ja kannustaa terveellisiin elintapoihin tee se hyvän kautta. Vie läski kävelylle ja sorbetille keväiseen puistoon.  Minulle ei tarvitse enää kenenkään toitotella. Tulen istumaan päällesi jos et lopeta. Olen nyt 38-vuotias ja kerta kaikkiaan päättänyt, että minua ei enää haukuta, eikä kiusata, minkään asian takia.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat